EEN TRAJECT

Individueel

Trajecten zijn over het algemeen kortdurend. In enkele sessies krijg je goed zicht op wat er rondom je vraagstelling speelt en leer je hoe je zaken anders aan kunt pakken. Als je belangstelling hebt voor een traject, kun je je aanmelden voor een intakegesprek van een half uur en als je wilt aansluitend een eerste sessie doen. Doel is om te kijken of het wederzijds klikt en of mijn manier van werken je bevalt. Als je aansluitend een sessie afspreekt, is de intake gratis. Ik bied trajecten aan voor het bedrijfsleven en particuliere psychosociale begeleiding of coaching.

Intervisiebegeleiding 

Aan groepjes van 4-6 personen bied ik begeleide intervisie aan in Arnhem, Bilthoven of bij iemand thuis. De kosten daarvoor bedragen €60,- p.p. Vanaf 1 januari 2020 ben ik niet meer BTW-plichtig. Afhankelijk van reiskosten en reistijd wordt een extra bedrag hoofdelijk omgeslagen.

Trainingen

Ik geef onder andere trainingen in bedrijven en instellingen op het gebied van NLP en coaching, sociale vaardigheden, motivatie, klantgerichtheid, slechthorendheid, doofblindheid, enz. Tevens begeleid ik intervisiegroepen. Neem voor vragen rondom andere onderwerpen gerust contact op.